Başkan Seçer ’Gaziler Günü’ etkinliklerine katıldı

Başkan Seçer ’Gaziler Günü’ etkinliklerine katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Valiliği tarafından düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü törenlerine katıldı. Cumhuriyet Meydanındaki çelenk sunma töreninin ardından kent protokolü ile birlikte dernek ziyaretleri de gerçekleştiren Seçer, ziyaretlerin ardından düzenlenen programda gazilerle buluştu.

Çelenk sunma töreninin ardından kent protokolü, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Mersin Şubesini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Fatih Tuncer ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Daha sonrasında ise Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanlığı ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Mersin İl Başkanlığına ziyarette bulunuldu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanı Kemal Cındız ile Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği İl Başkanı Halil Kur ile bir araya gelen kent protokolü, düzenlenen törende gazilerle buluştular.

 

Program, Mersin Valiliği tarafından Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen yemekle devam etti. Yemeğe, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat eşi Nuran Fırat, kent protokolü, gaziler ve aileleri ile şehit aileleri katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan yemekte, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan konuşma gerçekleştirdi. Yemeğin ardından Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman tarafından okunan dua ile program sona erdi.


 

Başkan Seçer ’Gaziler Günü’ etkinliklerine katıldı