Doğukan Alsay, Silifkelileri Coşturdu

Doğukan Alsay, Silifkelileri Coşturdu

Silifke Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle düzenlenen zafer şenliklerinin sunucusu Türkiye’nin en iyi sahne showmanlerinden DJ Doğukan Alsay, Silifkelileri coşturdu.

Silifke Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle düzenlenen zafer şenliklerinin sunucusu Türkiye'nin en iyi sahne showmanlerinden DJ Doğukan Alsay, Silifkelileri coşturdu.

Konser alanını dolduran binlerce vatandaş ve gençlerle sohbet eden Doğukan Alsay sanatçı konserleri öncesinde seyircilerle birlikte kahramanlık türküleri söyledi. Sahne öncesi basın mensupları ile de buluşan Türkiye'nin en iyi sahne showmanlerinden DJ Doğukan Alsay yaptığı açıklamada, “İki yıldır pandemi nedeniyle kutlamalara ara verilen 30 Ağustos Zafer Bayramımızı bu yıl büyük bir coşku ve sevinçle yurdumuzun dört bir köşesinde ve Silifke ilçemizde kutluyoruz. Silifke’de olmaktan ve Silifkelilerle birlikte bu güzel coşkuyu paylaşmaktan son derece memnunum. Milli ve manevi değerlerine bağlı, tarihi, denizi, doğası, tarım ürünleri,  kültürleri ve yaşamları ile çok özel ve çok muhteşem bir ilçemiz olan Silifke’de olmanın sevinci içerisindeyim.  Akşamları sahne görevimi yapıyor, gündüzleri de ilçenin güzelliklerini keşfediyorum. Havası kadar sıcak kalpli insanlarını da tanımak ve onlarla vakit geçirmek bana da nasip oldu.  Sakin bir yaşam süren Silifkelilerin mütevazı ve misafirperver kişiliklerine de hayran kaldım. Silifke Belediyemiz tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzeldiği zafer şenliklerinde eğlenmeye gelen halkımız ve gençlerimizle sahne alan bir birinden ünlü sanatçılarımızın konserleri muhteşem bir şekilde devam ediyor. Kent merkezinin yanı sıra denize sahili olan Atakent, Taşucu mahallelerimizin yanı sıra Gökbelen ve Mara yaylalarımızla da halkımızı konserlerle coşturuyoruz. Beni Silifkelilerle buluşturan Silifke Belediye Başkanımız Sadık Altunok ve ekibine de yürekten teşekkür ediyorum. Artık ben de bir Silifkeli olmak istiyorum, tüm Silifkelileri kucaklıyor, herkesi yürekten selamlıyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Türk Milletimize armağan ettiği bayramın tüm halkımıza ve Silifkeli hemşehrilerimize kutlu olmasını diliyorum” dedi.

Bir hafta boyunca devam eden şenliklerin akşam konserlerinde sahne alan sanatçılar ve Başkan Altunok’la birlikte fotoğrafta çektiren Doğukan Alsay’ın konserleri izlemeye gelen binlerce kişiye cep telefonlarının ışıklarını yaktırarak hep birlikte Türk Bayrağı eşliğinde kahramanlık türküleri de söylediği öğrenildi.