Mehmet Şahit Ezer’den Mersin’e Konser Sürprizi

Mehmet Şahit Ezer’den Mersin’e Konser Sürprizi

Mersin kamuoyunda ve iş dünyasında sosyal sorumluluk projeleri ve insani yardımlaşma faaliyetleriyle tanınan Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Şahit EZER; çocuklardan öğrencilere, hastalardan ihtiyaç sahiplerine kadar pek çok yaşama dokunmaya devam ediyor. Bu defa Mersinlileri konser sürprizi bekliyor.

İş insanı Mehmet Şahit EZER yaptığı açıklamada: “5 Ekim 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilecek konserde Sevgi Evi’nde yaşayan, Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan gençlerimiz ile Mersin halkını bir araya getirmeyi hedeflediklerini, tüm Mersinlileri sürprizlerle dolu konsere beklediklerini” belirtti. Mehmet Şahit EZER açıklamasının devamında; “Mersin Türkiye’nin göz bebeği. Türkiye’nin özeti. Burayı Türkiye’nin örnek şehri haline dönüştürmeliyiz. İş dünyasından – meslek örgütlerine, yerel medyadan – sivil topluma, bürokrasiden – siyasete tüm Mersinliler bu şuur ve sorumlulukla hareket etmeli, Mersin’i hak ettiği şekilde mutlu insanlar şehri yapmalıyız” dedi.

MCD Prodüksiyon’un düzenleyeceği konserin tek sponsoru olan Yüksek İnşaat Mühendisi Ezer, konserin 5 Ekim 2022 Çarşamba günü Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda yapılacağını duyurdu. Konserin açılışında yerel sanatçıların çıkacağını ve hemen ardından da gençlerin sevdiği 3 büyük ismin sahnede olacağını belirten Ezer, hem Mersinlilere güzel bir gece yaşatmayı, hem de özel çocukların toplumla kaynaşmasını amaçladıklarını kaydetti.

 

İş insanı Mehmet Şahit Ezer’den eğitime destek

Eğitimde fırsat eşitliği sağlamak adına okullara ve öğrencilere destek olan Hayırsever İş İnsanı Ezer, Mersin’in merkez Akdeniz İlçesi 23 Nisan İlkokulu’nda okuyan öğrenciler için mevcutta olan ve zamanla yıpranan kütüphaneyi yeniledi. Yenilenen kütüphaneye 1000 adet de kitap bağışlayan Mehmet Şahit Ezer, 23 Nisan İlkokulu öğrencilerinin okuma hayatlarına katkıda bulundu. Okulun öğrencileri, öğretmenleri, yöneticileri ve velileri, İş İnsanı Ezer’in okuldaki kütüphaneyi baştan aşağı yenileyerek öğrencilerin hizmetine sunması nedeniyle teşekkür ettiler.

Minikler Macera Park’ta doyasıya eğlendi

Çocuk Esirgeme Yurdu’nda kalan çocukların daima yanında olan ve onlara birçok anlamda destek veren Hayırsever Mehmet Şahit Ezer, onların keyifli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla da Macera Park’a götürdü. Macera Park’ta midilliye binen, ok atma heyecanı yaşayan, survivor parkurunda gönüllerince eğlenen çocuklar keyifli bir gün geçirdiler.

Ezer’den, onkoloji servisindeki çocuklara oyuncak sürprizi

Çocuklara verdiği önemle dikkat çeken ve kendisinin de bir çocuğu olan Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Şahit Ezer, özellikle onkoloji hastası çocukların yüzlerini güldürebilmek amacıyla çalışmalar da yapıyor. Ezer, Mersin Şehir Hastanesi Onkoloji Servisinde tedavi gören yaklaşık 30 çocuğunun ortak kullanım alanında keyifli zaman geçirebilmesi amacıyla oyuncak desteğinde bulundu. Onkoloji servisinde yatan çocukların hastane stresinden uzaklaşması ve yaşıtlarıyla vakit geçirebilmesi amacıyla oluşturulmuş ortak kullanım alanındaki oyuncakları gören minikler, desteklerinden dolayı Mehmet ağabeylerine teşekkürlerini ilettiler. Onkoloji servisinde yatan çocukların ailelerine de destek olmak amacıyla harekete geçen Hayırsever Ezer, onları evlerinde ziyaret ederek, erzak kolisi desteğinde bulundu.

Çocuklar aileleriyle gönüllerince bir gün geçirdi

Sevgi Evi’nde yaşayan, Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan gençlerle ailelerini günlük rutinlerinden uzaklaştırmak amacıyla yemekli bir etkinlikte bir araya getiren İş İnsanı Mehmet Şahit Ezer, bu etkinliğe yakın çevresi ve dostlarını da davet etti. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı organizasyonda aileleriyle yemek yiyen çocuklar daha sonra ise palyaço ile keyifli vakit geçirdi. Yaşıtlarıyla ve aileleriyle birlikte dans eden, kaynaşan çocukların mutlulukları ise yüzlerinden okundu.

Düzenlenen organizasyona katılan İş İnsanı Ezer’in arkadaşı Ozan İsimbay, çocuklarla birlikte kendilerinin de keyifli bir gün geçirdiklerini belirterek, “Bugün çok keyifli bir organizasyon için buradayız. Mehmet Şahit Ezer kardeşimiz bizi de davet etti. Burada Onkoloji Hastanesi’nden hasta çocuklar, Rehabilitasyon Merkezi’nden çocuklarımız yine Sevgi Evi’nden çocuklarımız var. Bu çocukların birçok şeyi var, ama en çok sevgi ihtiyaçları var, eğlenmeye gülmeye ihtiyaçları var… Ağabeye, anneye, babaya ihtiyaçları var. Bu duyguyu yaşatmak için burada toplandık. Hep birlikte bu çocuklarımızla eğleneceğiz, güleceğiz, oynayacağız. Sonra tekrar çocuklarımızı evlerine bırakacağız. Böyle programların sıklıkla yapılması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah diğer duyarlı kardeşlerimiz de  bu tür organizasyonlar yaparlar. Bugün çocukların yüzlerini güldüren ve böyle bir etkinliğe bizleri de davet eden Mehmet Şahit Ezer’e sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İş insanı Mehmet Şahit Ezer’den Mersin’de ses getirecek konser

Şimdi de bu çocuk ve gençlerle Mersin halkını bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamayı hedefleyen İş İnsanı Mehmet Şahit Ezer, sürpriz bir konsere imza atacak.

MCD Prodüksiyon’un düzenleyeceği konserin tek sponsoru olan Yüksek İnşaat Mühendisi Ezer, konserin 5 Ekim 2022 Çarşamba günü Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda yapılacağını duyurdu. Konserin açılışında yerel sanatçıların çıkacağını ve hemen ardından da gençlerin sevdiği 3 büyük ismin sahnede olacağını belirten Ezer, hem Mersinlilere güzel bir gece yaşatmayı, hem de özel çocukların toplumla kaynaşmasını amaçladıklarını kaydetti.

Bu yıl ilki düzenlenecek ve bir sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen 1. Akdeniz Rap Fastivali’nde ilk olarak Mersin’in sevilen sanatçısı Batuhan Şaraplı sahne alacak.

Daha sonra da Rap Müziğin sevilen isimlerinden Canbay&Wolker, ardından da Velet 1. Akdeniz Rap Fastivali’nde Mersinlilerle buluşacak.

Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Şahit Ezer, MCD Prodüksiyon organizasyonunda 5 Ekim 2022 Çarşamba günü Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda yapılacak olan 1. Akdeniz Rap Fastivali’nin ücretsiz olduğunu belirterek, tüm Mersinlileri davet etti.