Başkan Altunok’tan Temizlik Uyarısı

Başkan Altunok’tan Temizlik Uyarısı

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, kent merkezinde ve diğer mahallelerde temizlik çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok,  Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, kent merkezinde ve diğer mahallelerde temizlik çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

“Belediye olarak biz temizliyoruz, Silifke’mizi hep birlikte temiz kullanalım” diyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Belediyemiz temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Şehir merkezi ve mahallelerimizde çöplerin zamanında alınması, değişik mahallelerimize kurulan semt pazarlarının zamanında temizlenmesi, sokak ve caddelere bırakılan inşaat ve bahçe molozlarının toplanarak temizlenmesine özen gösteriyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızın da bizlere yardımcı olmasını istiyoruz. Günlük çöplerini poşetler halinde çöp kutularının içine bırakmaları hem mahallelerimizin temiz kalmasını hem de şehrimizin temiz kalmasına fayda sağlayacaktır. Biz belediye olarak hem şehir merkezinde hem de diğer mahallelerimizde temizliğe büyük önem veriyoruz. Halkımızdan isteğimiz Silifke’mizi hep birlikte temiz kullanalım.  Vatandaşlarımızdan temizlik konusunda belediye ekiplerimize yardımcı olmalarını ve daha temiz bir Silifke için verdiğimiz mücadeleye destek olmalarını bekliyoruz” dedi.