Başkan Altunok, “Hizmetlerimiz Devam Edecek”

Başkan Altunok, “Hizmetlerimiz Devam Edecek”

Aralık ayı olağan meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke ve Silifkelileri modern ve sağlıklı projelerle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Aralık ayı olağan meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Sadık Altunok, Silifke ve Silifkelileri modern ve sağlıklı projelerle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Sadık Altunok başkanlığında toplanan Silifke Belediye Meclisi,  saygı duruşu, istiklal marşı ve yoklamanın ardından gündemi oluşturan maddeleri görüşmeye geçti. Plan-Proje, Emlak-İstimlak ve İmar Müdürlüklerinden gelen raporları ele alan meclis üyeleri, bu maddeler üzerinde de karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. İlçede yapımı devam eden doğalgaz projesi ile ilgili çalışmaların hızlandırılması, iklim değişikliği ve sıfır atık yönetmeliğinin görüşülmesi,  belediye fen işleri müdürlüğü asfaltlama çalışmalarında kullanılacak araç satın alınması, 2023 yılında meclis toplantı günü ve tatil ayının belirlenmesi gibi konuları görüşen üyeler, bu maddeleri oy çokluğu ile karara bağladılar.

Dilek ve temenniler bölümünde konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Belediye olarak kentimiz ve insanlarımız için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu anda devam eden taziye evi ve cami inşaatı, kapalı yüzme havuzu, kent merkezi aydınlatma ve peyzaj çalışmalarımız, kapalı pazar yeri çevre düzenlemesi, galericiler sitesi, Taşucu, Atakent ve Yeşilovacık sahil düzenleme projesi, Sami Göksu evi restorasyonu, Taşhan sokak sağlıklaştırma projesi şu anda üzerinde çalıştığımız önemli projeleri arasında yer almaktadır. Devam eden projelerimizin yanı sıra 2023 yılında da halkımızı ve ilçemizi daha modern ve sağlıklı projelerle buluşturacağız. Yıllarca bu halka söz verilipte yerine getirilmeyen hizmetleri ve projeleri şükürler olsun ki Cenabı Allah’ım bizlere nasip etti. Yaptığımız hizmetler ortada, hiçbir ayrım yapmadan her mahallemize ve her vatandaşımıza eşit hizmet götürerek halkımızı ve şehrimizi belediye hizmetleri ile buluşturuyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerin en büyük destekçisi olan halkımıza, siz değerli meclis üyelerimize ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, halkımızı ve ilçemizi modern ve sağlıklı projelerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Altunok, Aralık ayı olağan meclis toplantısı ikinci oturumunun 6 Aralık 2022 tarihinde yapılacağını duyurarak oturumu kapattığını açıkladı.