CHP’Lİ HASAN UFUK ÇAKIR’DAN BABA OCAĞI ÇAVUŞLU’DA DEV MİTİNG

CHP’Lİ HASAN UFUK ÇAKIR’DAN BABA OCAĞI ÇAVUŞLU’DA DEV MİTİNG

CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI HASAN UFUK ÇAKIR, BABA OCAĞI ÇAVUŞLUDA DEV BİR MİTİNG DÜZENLEDİ. MİTİNGE MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER DE KATILDI. HAYALİ KURULAN TÜRKİYE’NİN ÇOK YAKINDA VATANDAŞLARA ULAŞACAĞINI SÖYLEYEN CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI HASAN UFUK ÇAKIR “ADALETİN DAĞITILDIĞI BİR TÜRKİYE HAYALİMİZ ÇOK YAKINDA SİZLERE KAVUŞACAK” DEDİ.

Cumhuriyet Halk partisi Mersin Milletvekili Adayı Hasan Ufuk Çakır, baba ocağı çavuşlu’da  Miting gerçekleştirdi.

Toroslar ilçesine bağlı Çavuşlu Mahallesi’nde gerçekleştirilen mitinge Başkan Seçer’in yanı sıra, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Mersin İlçe Gençlik kolları Başkanı Alkım Sümer, CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, CHP Mersin Milletvekili Adayları, CHP il ve ilçe yöneticileri ile Büyükşehir Meclis Üyeleri katıldı.

 

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Mersin Şubesi Başkanı ve Çavuşlu Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Soysal , mitinge gelenlerden CHP Mersin Milletvekili Adaylarına destek istedi.

 

Hayali kurulan Türkiye’nin çok yakında vatandaşlara ulaşacağını söyleyen CHP Mersin Milletvekili Adayı Hasan Ufuk Çakır  “Adaletin dağıtıldığı bir Türkiye hayalimiz çok yakında sizlere kavuşacak”dedi

 

CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür de Mersinlilerin artık değişim istediğini vurguladı.

 

Mitingin yapıldığı Çavuşlu Mahallesi’nin siyasilerin ‘Milliyetçilik’ üzerinden oy devşirmeye çalıştığı bir bölge olduğuna dikkat çeken Seçer,

Vatandaşlardan 14 Mayıs’ta Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek iste