ÖLDÜRDÜ KAÇTI AMA…

ÖLDÜRDÜ KAÇTI AMA…

Mersin’de meydana gelen trafik kazasında bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Ölümlü trafik kazasına karışan sürücü olay yerinden kaçarken plakasını düşürünce yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Alsancak Mahallesi’nde bir petrol istasyonunda çalışan Mahir Uraslı  eşinin siparişini vermek üzere arkadaşından aldığı 33 RK 803 plakalı motorsiklete binerek Turgut Reis Mahallesi’ndeki evine gitti.

Siparişi teslim eden Uraslı motorsiklet ile Cengiz Topel Caddesi’nden Gazi Mustafa Kemal Bulvarına geçmek isterken Mezitli’den çarşı istikametine seyreden 33 AUF 36 plakalı E.Ş.’nin kullandığı otomobil ile çarpıştı. Kaza sonrası motosiklet 20 metre savrulurken, aydınlatma direğine çarpan Uraslı olay yerinde hayatını kaybetti.

Motosiklete hızla çarpan otomobilin plakası olay yerine düşerken sürücü otomobil ile kayıplara karıştı. Olay yerine gelen Uraslı’nın yakınları sinir krizi geçirdi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu otomobil terkedilmiş halde bulunurken sürücü bütün aramalara rağmen yakalanamadı. Bunun üzerine polis aracın ruhsat sahibi ile bir yakınını göz altına aldı.

Sürücü E.Ş. daha sonra yakınlarının da devreye girmesi ile polis ekiplerine teslim oldu. Uraslı’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.