AYNI MEKANA 5. KEZ KUMAR BASKINI; 80 KİŞİ GÖZALTINDA

AYNI MEKANA 5. KEZ KUMAR BASKINI; 80 KİŞİ GÖZALTINDA

Mersin’de, Asayiş şube müdürlüğü ekiplerinin yardımlaşma kooperatifi adı altında faaliyet gösteren bir işyerine düzenlediği baskında, tombala tabir edilen kumar oynayan ve oynatan 80 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Mersin’de düzenlenen kumar operasyonunda, aralarında kadınların da bulunduğu 80 kişi gözaltına alındı.

Kentteki bazı kafelerde ’tombala’ olarak tabir edilen yasadışı kumar oynandığı ihbarlarının artması üzerine harekete geçen Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin de desteğiyle geniş kapsamlı bir operasyon düzenledi.

Çankaya Mahallesi’ndeki Balık Pazarı içinde, yardımlaşma kooperatifi adı altında faaliyet gösteren bir işyerine yönelik gerçekleştirilen baskında 3’ü kadın toplam 80 kişi, kumar oynarken suçüstü yakalandı. Yaklaşık 60 polisle yapılan baskında söz konusu iş yerinde tombala makinesinin yanı sıra çok sayıda tombala kağıdına el konuldu.

Gözaltına alınanlara emniyetteki sorgulamalarının ardından Kabahatler Kanunu’na göre para cezası kesildiği öğrenildi. Öte yandan aynı işyeri hakkında daha öncede 5 kez kumar oynatmaktan işlem yapıldığı bildirildi.