MODER, FUAR GİBİ BİR ORGANİZASYONA İMZA ATIYOR

MODER, FUAR GİBİ BİR ORGANİZASYONA İMZA ATIYOR

Mersin’de son yıllarda yapılan fuarların istenilen hedefe ulaşamaması MODER’i harekete geçirdi. Güz şenliği adı altında bir etkinlik hazırlayan Mersin Otomobil Yetkili Satıcıları Derneği, Fuar niteliğinde bir organizasyona imza atacak.

MODER başkanı Hüseyin Kış, Dernek olarak yalnızca sektörlerinin çıkarlarını değil, şehrin çıkarlarını da gözettiklerini vurguladı.

Mersin’de son yıllarda Ticaret ve Sanayi odasının öncülüğünde, bir fuar organizasyonu şirketi tarafından özellikle otomotiv sektörüne yönelik düzenlenen fuarların beklenen hedefe ulaşmaması Mersin Otomobil Yetkili Satıcıları Derneği’ni hareket geçirdi.

Kentte 21 üyesi bulunan MODER, yaptığı değerlendirmeler sonucu, Güz şenliği adı altında bir organizasyon hazırladı.Dernek üyesi 19 firmanın katılımıyla Mersin Forum alışveriş merkezinde 16-24 ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik, fuar niteliğinde bir organizasyon olarak öne çıkacak. Organizasyonun tanıtım toplantısı bugün Forum alışveriş merkezinde yapıldı. Dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kameralar karşısına çıkan MODER başkanı Hüseyin Kış, yıllar önce bir çadırda yapılan ve büyük ilgi gören otomobil fuarı ile yola çıktıklarını ifade ederek, fakat gelinin noktada Mersin’in fuar alanına kavuşmasına rağmen fuarların başarısızlıkla sonuçlandığını belirtti. Bunda kurum ve kuruluşların yanı sıra, organizasyonu üstlenen fuar şirketinin eksiklikleri olduğuna dikkat çeken Kış, Dernek olarak yalnızca sektörlerinin çıkarlarını değil, şehrin çıkarlarını da gözettiklerinin altını çizerek, Güz şenliğinin kente bir heyecan uyandıracağını söyledi.