Yönetim, Yüksel Yeşilova’yı Görevden Aldı

Yönetim, Yüksel Yeşilova’yı Görevden Aldı

Orduspor karşısında alınan 4-1’lik mağlubiyetin faturası Yüksel Yeşilova’ya kesildi. Maç sonrası toplanan yönetim Yeşilova’nın ipini çekerek görevden aldı.

Bu duruma nasıl gelindi ?

 

Samsun’daki bıçaklanma olayının ardından kulüp yönetiminde bulunan bazı yöneticilerin Teknik Direktör Yüksel Yeşilova’yı istemediği için takımda huzursuzluk yaşandığı söylenirken, kulislerde Ordu maçının Yeşilova’nın son maçı olduğu yönünde de bir takım iddialar ortaya atmıştı. Yaşadığı olayın ardından Yüksel Yeşilova’nın taraftarın ve basının desteğini arkasına almasından rahatsız olan bazı yöneticilerin Yeşilova ile yolların ayrılması hususunda kulüp içinde çalışmalar yürüttüğü de Orduspor maçı öncesi iddia edilmişti.

 

İlginç yemek !

 

Teknik Direktör Yeşilova sadece bazı kulüp yöneticileri ile de sorun yaşamadı. Takım içindeki bazı futbolcuların da hocaya tepkili oldukları , kadroda yapmış olduğu rotasyonlar neticesinde futbolcular ile sorun yaşayan Yeşilova’nın takım içinde otoritesini de kaybettiği konuşulmaya başlanmıştı. Orduspor maçı öncesi Yüksel Yeşilova ve Başkan Ali Kahramanlı’nın yaptıkları basın toplantılarında da yönetim ve hoca arasında soğuk rüzgarlar estiği görülürken, hafta arasında bazı yöneticilerin takım içinde etkili olan birkaç futbolcu ile bir restaurantta yemek yemesi de akıllarda soru işaretleri bıraktı. Yüksel Yeşilova’nın, bu yemeğe çağrılmamış olması da dikkat çeken bir başka konuydu.

 

Ve beklenen son..

 

Bu gelişmelerin ardından bir araya gelen yönetim Teknik Direktör Yüksel Yeşilova’yı gönderme kararı aldı. Orduspor karşısında alınan 4-1’lik mağlubiyetin faturası Yüksel Yeşilova’ya kesildi ve maç sonrası toplanan yönetim Yeşilova’nın ipini çekerek görevden aldı. Yöneticiler birkaç hoca adayı ile görüşüp en kısa sürede yeni teknik direktörleri konusunda kararını verecek.