MERSİN İDDİALI

MERSİN İDDİALI

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Mersin’in ’2017 Akdeniz Oyunları’na Hazır Olduğunu’ açıkladı.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Uluslararası Olimpiyat Komitesi üyelerinin, Mısır’ın İskenderiye, Hırvatistan’ın Rijeka, İspanya’nın Tarragone ve Libya’nın Trablus kentleriyle birlikte aday olan Mersin’deki inceleme öncesi, Macit Özcan Spor Kompleksi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın da katılımıyla toplantı düzenledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın’ın adaylık süreci, yapılması planlanan tesisler ve tahmini bütçe ile Oyunlarda kullanılması planlanan mevcut tesislerle ilgili sunum yaptığı toplantıda, ayrıca tanıtım filmi gösterildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan  2017 Akdeniz Oyunları’na iddialı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Amaçlarının Mersin’i kültür ve sanatın yanı sıra bir spor kenti yapmak olduğunu vurgulayan Özcan, ’Kentimizin özelliklerini tüm dünyaya tanıtmak açısından Akdeniz Oyunları önem taşımaktadır.’ Dedi.

 

Mersin’in nüfus olarak taşıdığı potansiyel ile kurumsal işbirliği ve kurumlar arası güç birliği olarak önemli bir zenginliğe sahip bulunduğunu ifade eden Vali Güzeloğlu ise, Organizasyona ev sahipliği yapma konusunda iddialı olduklarını dile getirerek, kentte inceleme yapacak komitede bulunanlara da bunu en iyi şekilde anlatmaya çalışacaklarını kaydetti.