ÖZCAN;’’ HER BÖLGEYE HİZMET ULAŞTIRIYORUZ’’

ÖZCAN;’’ HER BÖLGEYE HİZMET ULAŞTIRIYORUZ’’

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde; Tedaş, MESKİ ve Doğalgaz kazılarının bittiği bölgelerde, kaldırım, alt yapı ve asfalt çalışmaları yapıyor.

Büyükşehir Belediye başkanı Macit Özcan Fen işleri daire başkanı Abbas Sayılır ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Çalışma ekibinden bilgi alan Başkan Özcan, Büyükşehir belediyesinin hizmetlerinin kentin her bölgesine eşit şekilde ulaşacağını söyledi.

Tedaş ve MESKİ’nin yanı sıra Doğalgaz işini üstlenen firmanın kent genelinde yürüttüğü kazıların tamamlandığı noktalarda, Büyükşehir belediyesi çalışmalara başladı.

Fen işleri daire başkanlığına bağlı kalabalık bir ekip, GMK bulvarı ve İnönü Bulvarında, kaldırım, alt yapı ve asfalt çalışmalarını yürütürken yine Toroslar ilçesinde yer alan Toki ve Cumhuriyet Konutlarının bulunduğu bölgede de kaldırım çalışmaları yapıyor.

Büyükşehir Belediye başkanı Macit Özcan, Fen işleri daire başkanı Abbas Sayılır ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. İnönü ve GMK bulvarı üzerinde ekiplerden bilgi alan Başkan Özcan, çevre esnaflarla da bir süre görüştü. Yapılan çalışmaların olumlu yansımalarını esnaflardan dinleyen Başkan Özcan, talepleri de not aldı.

Çeşitli kurumların yaptığı kazı çalışmaları nedeniyle sürekli eleştirildiklerini hatırlatan Başkan Özcan, halkın yapılan çalışmaları iyi gözlemlemesini istedi. Büyükşehir Belediyesi’nin sınırları dahilinde üzerine düşen görev ve sorumlulukları yerine getirdiğine vurgu yapan Özcan, belediye hizmetlerinin her bölgeye eşit şekilde ulaştırılacağını altını çizdi.