AYDOĞAN TOPLANTIDA İSTİFASINI AÇIKLADI

AYDOĞAN TOPLANTIDA İSTİFASINI AÇIKLADI

Toplantıda Ali Aydoğan, ilçe başkanlığından istifa ederek milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.. AKP’nin yeni Tarsus İlçe Başkanı ise Avukat Hakkı Meniz Oldu

AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “İlçe Danışma Meclisi” toplantısı yapıldı.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Mersin Milletvekili Ali Er, İl Başkanı Mekin Merter Salt, İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Gül ile Mehmet Yıldız, partili yöneticiler katıldı. Divan başkanlığını İbrahim Tanrıkulu’nun, katipliklerini Yusuf Sevingil ile Nusrettin Barut’un yaptığı “Danışma Meclisi” toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Daha sonra söz alan Ali Aydoğan  2007 genel seçimleri öncesi olduğu gibi yine milletvekilliğine aday adayı olmak için ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayarak, “İstifamı parti üst kurullarına sundum. Bundan sonra ki süreçte ilçe başkanlığı görevini, ilçe 2. başkanımız Avukat Hakkı Meniz yapacaktır” dedi.

Bir önceki dönem 5. sırada yer alması nedeniyle milletvekilliğine seçilemeyen Ali Aydoğan, parti genel meclisine çağrıda bulunarak, “ Biz Tarsus’un hakkını istiyoruz ve sıralamada en az 2 tane seçilebilir yerden yer istiyoruz. Bunu da söke söke almaya da kararlıyız” ifadelerini kullandı.