CHP’ LİLER İKTİDAR MESAJI VERDİ

CHP’ LİLER İKTİDAR MESAJI VERDİ

Son olarak Hakan Kurultay başkanlığında oluşturulan Akdeniz ilçe gençlik kolları düzenlenen toplantı ile basına tanıtıldı. Geniş katılımın olduğu toplantıda, CHP’liler iktidar mesajı verdi.

CHP yaklaşan seçimler öncesi Mersin’de tüm örgütlerinde gençlik yapılanmasını tamamladı.

Son olarak Akdeniz ilçe örgütünde Hakan Kurultay başkanlığında oluşturulan gençlik kolları düzenlenen toplantıya basına tanıtıldı. İl başkanı Yılmaz Şanlı, ilçe başkanı Ünal Uyar, il gençlik kolları başkanı Toprak Çalışkan ile kadın kolları ile çok sayıda partilinin hazır bulunduğu toplantıda, gençler ilk açıklamaları ile ilk mesajlarını da verdi. Akdeniz ilçe gençlik kolları başkanı Hakan Kurultay, partisinin mersinde ve ülke genelinde iktidar olabilmesi için yönetimiyle birlikte çaba sarf edeceğini söylerken, ilçe başkanı Ünal Uyar’da CHP’nin kadınların ve gençlerin çalışmaları ile iktidara taşınacağını ifade etti.

İl başkanı Yılmaz Şanlı ise, gelinen noktada Türkiye’de CHP iktidarına ihtiyaç olduğunu savunarak, bunun için tüm partililere önemli görevler düştüğünü vurguladı. Özellikle kadın ve gençlik kollarının yapacağı çalışmaların partiye önemli katkılar sunacağını dile getiren Şanlı, ‘CHP tüm kadrolarıyla iktidar olacaktır’’ dedi.

Öte yandan, il kadın kolları başkanının atamasının da önümüzdeki günlerde yapılacağı öğrenildi.