TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

Toroslar Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştirmek üzere 1 Şubat Salı günü toplanıyor. Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak toplantıya Belediye Başkanı Hamit Tuna Başkanlık edecek.

Toroslar Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştirmek üzere 1 Şubat Salı günü toplanıyor.

Yoklama ve bir önce birleşime ait karar özetinin okunarak oylanmasının ardından başlayacak meclis toplantısında; Liman Vergi Dairesi Müdürlüğünün 14/01/2011 tarih ve 1311 sayılı yazıları gereğince; satılmasına karar verilen taşınmaz malların rayiç değer takdirinin yapılabilmesi için, 2011 yılında satış komisyonu üyesi olarak görev yapmak üzere belediye meclis üyeleri arasından 1 asil, 1 yedek üyenin seçilmesine ilişkin teklif görüşülecek.

Toplantıda ayrıca; Belediye’nin 2011 mali yılı vergi, harç ve ücret tarifesinin bazı maddelerinde yapılacak düzeltme, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18/n maddesine göre; Çağdaşkent Mahallesi, 229. Caddenin doğusu, Küçük Sanayi Sitesinin kuzeyinde yer alan belediye tarafından yeni yapılan parka isim verilmesi, Uygulama imar planlarında 25 K IV paftaya isabet eden alanda yapılacak olan plan değişikliği teklifleri görüşülecek.

Belediye ihtisas komisyonlarından gelecek raporlarında görüşülerek karara bağlanacağı toplantı; Mart/2011 ayında yapılacak olan meclis toplantı gününün belirlenmesinin ardından temenniler ve öneriler ile son bulacak.