GENÇ AŞÇILARDAN BÜYÜK BAŞARI

GENÇ AŞÇILARDAN BÜYÜK BAŞARI

Antalya’da düzenlenen yemek yarışmasında 1. olan geleceğin aşçıları Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı’yı ziyaret ettiler.

ŞEFLER Birliği Derneği tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl Antalya’da 3.sü yapılan  ALTIN KEP YEMEK YARIŞMASI’nda Ana Yemek Dalında 1. olan Tarsus Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi 4. sınıf öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı’yı ziyaret ettiler.

Okul Müdürü Atakan Öz ve meslek öğretmenleri Zahir Ramazan’ın da hazır bulundukları ziyaret sırasında başarılı öğrenciler Mustafa Cingöz ve Fatih Çelenk, Ethem Sarı’ya çiçek vererek kazandıkları madalyaları ve kupayı hediye ettiler.

Aldıkları başarıdan dolayı öğrencileri tebrik eden Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem sarı, 4 yıl önce kurulan ve bu yıl ilk kez mezun verecek olan Tarsus Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin bu başarısının gelecek açısından umut verici olduğunu söyledi.

Sarı, Tarsus Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin, gelecek yıl Şelale Oteli arkasında yapımı devam eden modern binasına kavuşacağını sözlerine ekledi.