MÜDÜR YARDIMCISI HASTANELİK OLDU

MÜDÜR YARDIMCISI HASTANELİK OLDU

Mersin Çocuk yuvasında kalan çocuklarını dışarıda gezdirmek için izin isteyen F.S, olumsuz cevap veren kurumun müdür yardımcısını döverek hastanelik etti. Burnu kırılan ve dudağı patlayan müdür yardımcısı ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırgan baba polis tarafından gözaltına alındı. Bir belediye de çalıştığı öğrenilen şahsın iki ayrı suçtan arandığı tespit edildi.

Müdür yardımcısını makamında döverek hastanelik etti.

Alınan bilgiye göre, ailesi ile çeşitli sorunları bulunan ve bir Belediyede çalıştığı öğrenilen F.S.’nin küçük yaşlardaki 2 çocuğu yaklaşık 3 ay önce mahkeme kararı ile alınarak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne ait Mahmudiye Mahallesi’ndeki çocuk yuvasına verildi. F.S. zaman zaman olduğu gibi bu gün yine çocuklarını görmek için yuvaya gelerek görevlilerden çocuklarını dışarı çıkarmak için izin istedi. Ancak Görevlilerden  çocuklarını sadece kurumun bahçesinde gezdirebileceği yönünde cevap alınca tartıştı.

Bu sırada olaya şahit olan Müdür Yardımcısı Adem Bozdağ, sorunu görüşmek için F.S’yi odasına davet etti. Çocuklarının dışarı çıkarma isteğine burada da olumsuz cevap alan F.S. çıkan tartışma sonrası Bozdağ’a makamında yumrukla saldırdı. Dudağı patlayan, burnu kırılan, ağzı, yüzü ve gömleği kan içinde kalan Bozdağ olay yerine gelen ambulansla Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Olaydan sonra kaçmayan F.S. ise polis tarafından göz altına alındı. F.S’nin iki ayrı suçtan polis tarafından arandığı tespit edildi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Azmi Gülşen de dudağına ve kırılan burnuna 3 dikiş atılan Müdür Yardımcısı Bozdağ’ı hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. -