MHP LİDERİ BAHÇELİ 3 GÜN MERSİN’DE OLACAK

MHP LİDERİ BAHÇELİ 3 GÜN MERSİN’DE OLACAK

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli 18 Şubat Cuma günü mersin’e gelecek. Bahçeli’nin üç günlük proğramı kapsamında Mersin ve ilçelerinde ziyaretlerde bulunup bazı hizmetlerin açılışlarını yapacağı bildirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli 18 Şubat Cuma günü mersin’e gelecek

MHP Mersin il Başkanı Mahmut Tat yaptığı açıklamada, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin vatandaşlar ile görüşmeler yapacağını, işadamları ile bir araya geleceğini söyledi. Tat, “ Genel Başkanımız yıllardır bütün bölgelerde programlara katılıyor. Bu süre içerisinde de ayın 18-19 ve 20’sinde üç gün bölgemizi ziyaret edecekler. Bu üç günlük süreç içerisinde teşkilatımızı ziyaret edecek, vatandaşlarımız ile görüşmeler yapacak. Belediyelerimizi ziyaret edecek belediyelerimizin vatandaşlarımıza hizmet yönünde yapmış olduğu tesislerin açılışını gerçekleştirecek.” dedi  

Tat, “Bölgemizde sanayici, iş adamı ve hizmet erbabı insanlarımız ile de bir toplantı düzenliyoruz. Şu an onun hazırlıklarındayız. Genel başkanımız gezdiği ilçelerimiz ve beldelerimizde esnaf ziyaretlerinde de bulunacaklar. Mersin’den Anamur’a kadar bütün ilçelerimizi partililerimizi ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek gerek ülke gündemi, gerekse 12 Haziranda yapılacak olan seçimler ile ilgili parti programımıza uygun olarak yapacaklarımızı da ayarlayacağız. İyi bir program olacağı kanaatindeyiz.”şeklinde açıklamada bulundu.