AV. GAZİ ÖZDEMİR BASIN AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

AV. GAZİ ÖZDEMİR BASIN AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

AV. GAZİ ÖZDEMİR BASIN AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

24 Yıldır Mersin Barosunda faaliyet sürdüren, Mersin Baro Başkanı Av. Gazi Özdemir yeniden aday olduğunu açıkladı. Adaylığını açıkladığı basın toplantısına birçok meslektaşı da katılım gösterdi.

2021 Yılından  bu yana Mersin Baro Başkanlığı görevini icra eden AV. Gazi Özdemir, “2020 yılında gerçekleşmesi gereken ancak 2021’de gerçekleşen seçimden bu yana Mersin Baro Başkanlığı görevini yerine getirdiğini ifade eden Özdemir, düzenlediği basın toplantısında yeniden aday olduğunu açıkladı.

cmk ücretlerinin artırılması noktasında, cmkyı ilk kapatan baronun Mersin  Barosu olduğunu ve yönetimi ile birlikte yargılanmayı bile göze aldıklarını ifade ederken, Cmk ücretlerinin asgari ücret seviyesine getirilmesi hususunda mücadelelerinin devam edeceğini de belirtti.

Öte yandan Özdemir, baronun 15. katında yer alan  ve yıllardır atıl durumda olan ofisi bürosu olmayan genç meslektaşlarına ve depremzede olan meslektaşlarına ücretsiz olarak hizmete açtığını kaydetti.

Faaliyetlerini aynı hassasiyet ile sürdüreceğini belirten Özdemir, gerçekleştirdiği açıklamalar ile yeniden Mersin Baro Başkanlığına adaylığını açıklamış oldu.