TARSUS BELEDÝYESÝ’NDEN DEZAVANTAJLI MAHALLELERE HAVUZ KEYFÝ

TARSUS BELEDÝYESÝ’NDEN DEZAVANTAJLI MAHALLELERE HAVUZ KEYFÝ

TARSUS BELEDÝYESÝ’NDEN DEZAVANTAJLI MAHALLELERE HAVUZ KEYFÝ

BAÞKAN BOLTAÇ “EÞÝT HÝZMET HERKESÝN HAKKI”

 

Tarsus Belediyesi herkese eþit hizmet anlayýþý ile projeler üretmeye ve bu doðrultuda  çalýþmalar yapmaya devam ediyor. Tarsus Belediyesi Kadýn ve Aile Hizmetleri Müdürlüðü tarafýndan yürütülen çalýþmalar kapsamýnda, dezavantajlý mahallelerde yaþayan çocuklara ilk defa havuz keyfi yaþatýldý. Baþkan Boltaç, eþit hizmetin herkesin hakký olduðunu ve eþit hizmet anlayýþý ile tüm mahallelere hizmet götüreceklerini belirtti. 

 

“KADIN VE AÝLE KONULARINA ÖZENLÝ BÝR BAÞKAN”

 

Kadýn ve Aile Hizmetleri Müdürlüðü adýna projeyi yürüten proje sorumlusu Belda Boroðlu;” Bugün Tarsus Su Parký’nda Bahçe mahallemizi aðýrlamaktayýz. Ýlk defa havuza gelen çocuklarýmýz havuz ile buluþtu. Aileleri de kafeterya bölümünde onlarý izliyor. Çocuklarýmýz ve ailelerimiz çok güzel anlar yaþýyorlar. Kadýn ve Aile ile ilgili projelerde bizi özellikle destekleyen Tarsus Belediye Baþkanýmýz sayýn Ali Boltaç’a þükranlarýmýzý sunuyoruz” dedi.

 

“ÇOCUKLAR DA MUTLU VELÝLER DE”

 

Etkinliðin ilk duraðý olan Bahçe Mahallesi'nde çocuklar, hayatlarýnda ilk defa havuzda yüzmenin keyfini yaþadýlar. Mutluluklarýný Baþkan Boltaç'a teþekkür ederek ileten çocuklar, unutulmaz bir gün geçirdiklerini belirttiler. Veliler de, çocuklarýnýn bu fýrsattan yararlanmasýndan duyduklarý memnuniyeti dile getirdiler. Eþit hizmet anlayýþý ile çalýþan Tarsus Belediyesi'nin çalýþmalarýndan duyduklarý memnuniyeti ifade eden veliler, bu tarz hizmetlerin devam etmesini dilediklerini söylediler.

 

“DEZAVANTAJLI MAHALLELERÝN FARKINDA OLAN BÝR BELEDÝYE”

 

Bahçe Mahalle Muhtarý Nural Gözeoðlu, " Mahallemiz dezavantajlý bir mahalle. Bunun farkýnda olan bir belediyenin olmasý ve baþkanýmýzýn özellikle ilgilenmesi çocuklarýmýzýn kalbine dokunmasý bizleri çok mutlu etti. Böyle etkinliklerin artmasýný diliyorum. Çocuklar daha çok mutlu olsunlar hep sevinsinler.  Bu hizmetten dolayý baþkanýmýz Ali Boltaç’a teþekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

“YAZ BOYU DEVAM EDECEK”

 

Tarsus Belediyesi, bu proje ile dezavantajlý mahallelerde yaþayan çocuklara unutulmaz bir yaz tatili yaþatmayý hedefliyor. Baþkan Boltaç, "Eþit hizmet anlayýþý ile tüm mahallelerimize hizmet götürme gayesinde olacaðýz. Belediyemizin imkanlarýný tüm vatandaþlarýmýzýn kullanýmýna sunacaðýz," dedi. Bu kapsamda Bahçe Mahallesi ile baþlayan etkinlik, yaz boyu diðer dezavantajlý mahallelerin de katýlýmýyla devam edecek.