YİĞİT, “ BUNCA YILLIK EMEĞİ, BİR ÇINARI KADERİNE TERK EDİYORUZ”

YİĞİT, “ BUNCA YILLIK EMEĞİ, BİR ÇINARI KADERİNE TERK EDİYORUZ”

YİĞİT, “ BUNCA YILLIK EMEĞİ, BİR ÇINARI KADERİNE TERK EDİYORUZ”

Yeni Mersin İdman Yurdu Basın Sözcüsü Halim Yiğit, kulübün son durumu hakkında bilgilendirme yapmak için basın toplantısı gerçekleştirdi.

Basının ilgi gösterdiği toplantıda Yiğit, Yeni Mersin İdman Yurdu’nun çöküşe geçtiğini ve desteğe ihtiyacı olduğunu ifade ederken, bu sürece gelene kadar kulüpten hiçbir maddi beklentilerinin olmadığını deplasmanlara da kendi imkanları ile katılım sağladıklarının altını çizdi.

Gerek taraftarı ile gerek kadrosu ile Mersin’in bir simgesi ve kültürü haline gelen Yeni Mersin İdman Yurdu, liginin düşmesi ile beraber yan desteklerin azalması ile unutulmaya yüz tuttu.

Yeni Mersin İdman Yurdu Basın Sözcüsü Halim Yiğit, başta Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer olmak üzere, kentin ekonomisine yön veren iş adamlarının da takıma sahip çıkmasının önemli olduğuna vurgu yaptı. 

Yeni Mersin İdman Yurdu’na sahip çıkarak kentin gençlerini de spor kültürüne alıştırmış olacaklarını belirten Yiğit, Metin Saltık’ın takımdaki sahipsizliği gördüğü için yola artık devam etmeyeceğini de vurguladı.

Yiğit açıklamasını, katılım sağlayan teşekkürlerini ileterek sonlandırdı.