MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ UYSAL; MUT, GÜLNAR VE ÇAMLIYAYLA’DAYDI

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ UYSAL; MUT, GÜLNAR VE ÇAMLIYAYLA’DAYDI

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ UYSAL; MUT, GÜLNAR VE ÇAMLIYAYLA’DAYDI

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Dr. Levent Uysal 30 Ağustos Zafer Bayramı Programı’na katıldı, hafta sonunu teşkilatları ziyaret ederek geçirdi. Milletvekili Uysal Ağustos ayının Türk milleti için zaferlerle dolu bir ay olduğunu vurgulayarak “Malazgirt Zaferi’nden 30 Ağustos Zaferi’ne uzanan kahraman ecdadımızın başarıları Ağustos ayında gerçekleşti. 30 Ağustos Zaferi’nin temelinde yatan inancı iyi anlamak ve gelecek nesillere aktarmak gerekiyor.” dedi.

Uysal, Gülnar Belediyesinin 100.yıl kutlama etkinliklerine katılım sağladı; MHP Mut, Gülnar, Çamlıyayla ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. MHP Mut İlçe Başkanı Mustafa Düzenli’yi MHP MYK Üyesi Hüsnü Doğan, MHP Mersin İl Başkanı Ömer Gürsoy ve teşkilatlarla birlikte ziyaret eden Milletvekili Uysal “Evimiz, yurdumuz Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Evimde; siz dava arkadaşlarımla, ailemle olduğum için mutluyum. Her zaman bir ve beraberiz. Mut İlçe Başkanımız Mustafa Düzenli beyefendiye nazik kabulü için şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Mut’lu vatandaşlar, esnaflar ve üreticilerle de buluşan Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Levent Uysal, Mut’un beyaz incirinin bu sene üreticilerin yüzünü güldürdüğünü kaydetti. Uysal “Beyaz altın olarak adlandırdığımız Mut incirinin tadı, lezzeti paha biçilemez. Mut’lu çiftçilerimiz bu yıl 30 bin ton incir rekoltesi beklediğini söylüyorlar. Mut aynı zamanda sofralık kayısı cenneti bir ilçemiz. Kayısı üreticilerimizi de dinleyerek taleplerini not ettik. Toprağı verimli, insanı samimi Mut’lu hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak üreticilerimizin yanında olacak, onların taleplerini karşılayabilmek adına ilgili makam ve mercilerle görüşmelerimizi sürdüreceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Gülnar Belediyesinin kuruluşunun 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Gülnar ilçesine geçen Uysal öncelikle MHP Gülnar İlçe Başkanlığını ziyaret etti. MHP Gülnar İlçe Başkanı Oğuzhan Halil Cerit’e teşekkür eden Milletvekili Uysal “Gülnar’ımızda üç hilalimizin dalgalanıyor olması onur veriyor bize. Üç hilal hep dalgalanacak, yörükler diyarı Gülnar hep MHP’de kalacak.” dedi.

Daha sonra Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge’yi makamında ziyaret eden Uysal şu açıklamalarda bulundu;

“31 Mart akşamından sonra üç hilal sancağı, Gülnarımızda dalgalanmaya devam ediyor. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin ‘Güçlü Yasama, Kararlı Yürütme ve Uyumlu Belediye’ mottosuyla üretken belediyecilik yapan Gülnar Belediye Başkanımız Fatih Önge’nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Cumhuriyetin ilanından sonra belediye statüsüne kavuşan ilk 7 ilçemizden birisi Gülnar. Gülnar Belediyemiz bir asırı geride bırakıyor. 5 gün boyunca resim atölyeleri, motor turları, konserler, sergiler, farkındalık aktiviteleri düzenledi Gülnar Belediyemiz. Düzenlenen ‘Hayatıma Kastım Yok Kaskım Var’ kampanyasına biz de katılarak 100. Yıla özel 100 gencimize 100 kask hediye ettik. Başkanımız Önge’ye bu örnek projesinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Gülnar Belediyemizin 100. yılı kutlu olsun.”

Hafta sonu ise vatandaşları Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığında kabul eden Uysal, bir takım taziye ziyaretlerinin ardından MHP Çamlıyayla ilçe başkanlığını ziyaret ederek, Çamlıyayla’lı vatandaşlarla görüştü, istek ve taleplerini dinledi.

Yayla turizmi noktasında Çamlıyayla’nın potansiyeline vurgu yapan Uysal; ilçenin yaz nüfusunun oldukça yüksek olduğunu söyledi. Dağları, ormanları ve kanyonları sayesinde çeşitli spor aktivitelerine elverişli bir ilçe olduğunu belirten Uysal vatandaşları Çamlıyayla’ya davet etti. Mersin turizmi için ilgili bakanlıklarla sürekli görüşüldüğünü de sözlerine ekleyen Milletvekili Uysal eylül ayından itibaren Mersin’de tekrardan farklı sektörlerle ilgili zirveler ve çalıştaylar yapacaklarını belirtti.