BAŞKAN ÖNGE BİLGE LİDER BAHÇELİ’YE GÜLNAR’A YAPILAN HİZMETLERİ ANLATTI, EMİR VE TALİMATLARI ALDI

BAŞKAN ÖNGE BİLGE LİDER BAHÇELİ’YE GÜLNAR’A YAPILAN HİZMETLERİ ANLATTI, EMİR VE TALİMATLARI ALDI

BAŞKAN ÖNGE BİLGE LİDER BAHÇELİ’YE GÜLNAR’A YAPILAN HİZMETLERİ ANLATTI, EMİR VE TALİMATLARI ALDI

Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, gerçekleştirdikleri Gülnar Belediyesi 100.yıl kutlama etkinliklerinin sonuçları hakkında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye bilgilendirmelerde bulundu. Almanya ziyaretlerinin detaylarını da Genel Başkan Bahçeli'ye aktaran Başkan Önge bu istişarelerin Gülnar Belediyesine olumlu sonuçlar kazandırdığını belirtti. Başkan Önge "Türk'ün son İlteriş'i, Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendi, Gülnar Belediyemizin 100. yıl kutlama etkinliklerini memnuniyetle takip ettiklerini ifade ettiler. Genel Başkanımın her sözü emir, her takdiri şereftir. Gülnar'ımız Türk'ün kalesi, gerçek hizmetin adresi olacak." şeklinde konuştu.

Gülnar Belediyesinin 100. yıl kutlama etkinlikleri uluslararası, ulusal ve yerel basında büyük yer buldu ve Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge'nin önderliğinde 5 gün boyunca hazırlanan programlar dolu dolu tamamlandı. Gülnar'ın tanıtımı ve daha çok ilerlemesi açısından var gücüyle çalışan Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge'nin çabaları, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından da memnuniyetle karşılandı.

MHP Genel Merkezi'nde Bilge Lider Bahçeli'yi ziyaret eden Başkan Önge hem 100. yıl kutlama etkinlikleri hem de Nisan ayından bu yana Gülnar Belediyesinin hayata geçirdiği çalışmalar hakkında bir rapor sunumu yaptı. Bahçeli'nin selamlarını ileten Başkan Önge "Türk'ün son İlteriş'i, Saygıdeğer Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ederek, hem çalışmalarımız hakkında bilgi arz ettik hem de 26-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz "Gülnar Belediyesi 100. Yıl Kutlama Programı"nın sonuç raporunu zatıalilerine arz ettik. Saygıdeğer Genel Başkanımız icra ettiğimiz başarılı programı memnuniyetle takip ettiklerini belirterek; takdirlerini ve tüm Gülnarlı hemşehrilerimize saygılarını ve selamlarını ilettiler. Bilge Liderimizin emir ve talimatlarını aldık, Gülnar'a yapmak istediğimiz projelerimizden bahsettik. Saygıdeğer Genel Başkanımızın bize vereceği her destek mutluluktur. Gülnarlı hemşehrilerime hak ettikleri en güzel hizmeti yapmaya devam edeceğiz." dedi.