Act Sanat Liseler Arası Tiyatro Festivali Kura Çekimi Yapıldı

Act Sanat Liseler Arası Tiyatro Festivali Kura Çekimi Yapıldı

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kanal 33, Act Sanat Atölyesi ve Mcd Prodüksiyon ortak projesi olan “1. Act Sanat Liseler Arası Tiyatro Festivali” Kura çekimi yapıldı. Mersin’de yapılan ve 32 Okulun başvuru yaptığı festivalde 12 Okul festivale katılmayı hak kazandı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kanal 33, ACT Sanat Atölyesi ve MCD Prodüksiyon ortak projesi olan “1. Act Sanat Liseler Arası Tiyatro Festivali” Kura çekimi yapıldı. Mersin’de yapılan ve 32 Okulun başvuru yaptığı festivalde 12 Okul festivale katılmayı hak kazandı. Her hafta Pazar günü saat 11:00’da okulların hazırlık aşamaları ve festivalin tüm süreci Kanal 33 ekranlarında yer alacak.

14 – 25 Mart arası festivale katılan okulların sahne alacağı ve 27 Mart Dünya Tiyatro Gününde ise Festivalin ödül gecesinin düzenleneceği belirtildi.

15 Dalda ödül verilecek gecede Devlet Tiyatro Sanatçısı Cem Kurtoğlu “Haluk Kurtoğlu Özel Ödülü” vermek için ve sanatçı Burak Kut ise “En iyi Müzik Ödülünü” vermek için sahnede olacak.

Festival Komitesinde, Kanal 33 Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş, MCD Prodüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Muratcan Demirtaş, ACT Sanat Atölye Kurucusu Hakan Yeni, Hatice Tuncer ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünden de isimlerin bulunduğu festivalin ödül gecesini ise Kanal 33 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.