BİR SÖZ DAHA VAAT OLARAK KALMADI: BAŞKAN ÖNGE DEDELER MAHALLESİ’NE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

BİR SÖZ DAHA VAAT OLARAK KALMADI: BAŞKAN ÖNGE DEDELER MAHALLESİ’NE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

BİR SÖZ DAHA VAAT OLARAK KALMADI: BAŞKAN ÖNGE DEDELER MAHALLESİ’NE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU

Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Dedeler Mahallesi'nde vatandaşlara yemek, düğün, etkinlik vb. gibi faaliyetlerde kullanılabilecekleri bir alan yapacağının sözünü vermiş, 6 ay içerisinde tamamlanacağını belirtmişti. 6 aydan kısa sürede Dedeler Mahalle sakinlerine verdiği sözü tutan Başkan Önge "Seçim çalışmalarımız kapsamında ilçemize bağlı Dedeler Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımız bize etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri bir yer istemişlerdi. Bende 6 ay içerisinde yapacağımızın sözünü vermiştim. Bugün verdiğimiz sözü kısa sürede tutmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dedeler Mahallemizin kullanabileceği yemek, düğün ve her türlü etkinlikleri gerçekleştirebilecekleri yer ilçemize ve mahallemize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

31 Mart akşamı Gülnar halkının büyük desteğini alarak seçimleri kazanan Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, ilçenin ihtiyaçlarını karşılamak için hem yurtiçi hem de yurtdışı ziyaretleri yapıyor; yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. "Ne söz verdiysek o" mottosuyla seçim kampanyasını sürdüren ve verdiği her sözü tutan Başkan Önge, hafta sonu Dedeler Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Başkan Önge'ye MHP İlçe Başkanı Sayın Oğuzhan Cerit, Ülkü Ocakları Gülnar İlçe Başkanı Kürşat Deniz, AK Parti Gülnar İlçe Başkanı Ahmet Şahin, MHP Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi Meclis Üyeleri ve Dedeler Mahalle Muhtarı Süleyman Türe de eşlik etti. Seçim sürecinde Dedeler Mahallesi sakinlerinin Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge'den istedikleri etkinlik alanı yapımı belediye tarafından hızlıca tamamlandı. "Dedeler Mahallemize 6 ayda etkinlik alanı kazandıracağız" şeklinde söz veren Başkan Önge bugün mahallede etkinlik alanının açılışını protokol ile beraber gerçekleştirdi.

Dedeler Mahalle Muhtarı Süleyman Türe tarafından verilen yemekle başlayan açılış programında vatandaşların Başkan Önge'ye ilgisi yoğun oldu. Açılış programında konuşan Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge "Bugün MHP İlçe Başkanımız Sayın Oğuzhan Cerit, Ülkü Ocakları Gülnar İlçe Başkanımız Sayın S. Kürşat Deniz, AK Parti Gülnar İlçe Başkanımız Sayın Ahmet Şahin, MHP Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi Meclis Üyelerimizle birlikte Dedeler Köyümüzü ziyaret ederek; seçim döneminde "ilk 6 ay içerisinde yapacağız" diyerek söz verdiğimiz ve 6. aya kalmadan yapımını tamamladığımız; hemşehrilerimizin hizmetine sunduğumuz yemek, düğün, etkinlik vb. faaliyetler alanının açılışını değerli Muhtarımız Sayın Süleyman Türe'nin vermiş olduğu yemekle gerçekleştirdik. Dedelerli hemşehrilerimize hayırlı olsun. Bir sözümüzü daha yerine getirmiş olmanın mutluluğu ve sizlerin gülen yüzleri bizim en büyük kazancımız." ifadelerine yer verdi.