GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI FATİH ÖNGE, VATANDAŞLARLA İÇ İÇE

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI FATİH ÖNGE, VATANDAŞLARLA İÇ İÇE

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI FATİH ÖNGE, VATANDAŞLARLA İÇ İÇE

ÜREKLİ MAKAMDA OTURAN DEĞİL, SAHADA ARI GİBİ ÇALIŞAN BAŞKAN

Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, cuma namazını hemşehrileriyle birlikte kıldıktan sonra, Akdeniz Mahallesi'nde başlatılan asfalt yol çalışmalarını yerinde inceledi. 

Başkan Önge "Makamda sürekli oturan bir belediye başkanı olmayacağımızı seçim çalışmalarımız kapsamında hep beyan etmiştik. Makamın en güzeli Yüce Türk Milleti değerli hemşehrilerimin yanıdır benim için."dedi.

Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, dün ilçede aralıklı olarak görülen yağmur yağışına rağmen sahadaydı, çalışmaları yakından takip etti.

Cuma namazı sonrası Akdeniz Mahallesi'nde, Gülnar Belediyesi tarafından başlatılan asfalt yol bakım onarımının geldiği aşamayı gözlemleyen Başkan Önge'yi yağmur dahi durduramadı.

Akdeniz Mahalle Muhtarı Cavit Kırıt ve belediye başkan yardımcılarının da eşlik ettiği saha gezisinin ardından Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge açıklamalarda bulundu.

Başkan Önge "Sürekli makamda oturursak sahadaki çalışmaların ne kadar sağlıklı devam ettiğini ya da ne aşamada olduğunu bilmeniz çok mümkün değil. Gülnar ilçemize bağlı 50 mahallemiz var ve ben elimden geldiğince her fırsatta mahallelimizle buluşuyor; Gülnar Belediyemiz tarafından yapımı süren işleri yakından görüyorum. Akdeniz Mahallemizde asfalt çalışmaları başlattık. Hızlı bir şekilde bakım onarımı yapılacak mahalle yolumuzun. Yolların kalitesi, Gülnarlı hemşehrilerimin kolayca işini görmesi demektir. Onun için bakım onarım çalışmalarımızı ilçemizin tamamında sürdürüyoruz. Gülnar'ımızda bugün yağmur da yağıyor. Ancak ince ince yağan yağmur memleketimize hizmet aşkıyla yanan gönül ateşimizi söndüremedi. Gülnar Belediyemizin her bir personeline sarf ettiği yoğun çaba ve mesai için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." şeklinde konuştu.