ÇUKUROVA BELEDİYELER BİRLİĞİ 2024 YILI EYLÜL AYI ENCÜMEN TOPLANTISI, GÜLNAR’DA YAPILDI

ÇUKUROVA BELEDİYELER BİRLİĞİ 2024 YILI EYLÜL AYI ENCÜMEN TOPLANTISI, GÜLNAR’DA YAPILDI

ÇUKUROVA BELEDİYELER BİRLİĞİ 2024 YILI EYLÜL AYI ENCÜMEN TOPLANTISI, GÜLNAR’DA YAPILDI

Çukurova Belediyeler Birliği 2024 yılı Eylül Ayı Encümen Toplantısı Gülnar ilçesinde gerçekleştirildi. Çukurova Belediyeler Birliği ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ öncülüğünde yapılan encümen toplantısına ev sahipliği yapmış olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge "Çukurova Belediyeler Birliği'nin bir üyesi olmayı çok önemsiyorum. Çünkü yıllarını belediyeciliğe ve vatandaşa hizmet etmeye vermiş başkanlarımızın tecrübelerinden faydalanma imkanımız oldukça fazla. Başkanlarımızı Gülnar'ımızda misafir ettik, yöresel ürünlerimizden ikram ettik. Alınan kararların ilçelerimize, şehirlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Çukurova Belediyeler Birliği Encümen Üyesi olan Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, Gülnar'da birliğin eylül ayı encümen toplantısına ev sahipliği yaptı. Çukurova Belediyeler Birliği ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ başta olmak üzere encümen üyesi olan belediye başkanlarından bazıları Gülnar'a ilk kez geldiğini ifade ederek misafirperverliğinden dolayı Başkan Önge'ye teşekkür etti. Encümen toplantısına Erdemli Belediye Başkanı Mustafa Kara, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya da katılım sağladı.

Toplantıda, 2025 yılı bütçesi ile belediyelerin sorunları konusunda katılımcıların görüşleri alındı. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edileceğini vurgulayan Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge "Toplantıda uzun yıllar görev yapan belediye başkanlarımızın tecrübelerinden faydalandık. Vatandaşlarımıza en güzel hizmeti verme noktasında bilgi alışverişinde bulunduk. Ortak çalışmalar yapacağız, ilçelerimizin kalkınması için beraber projeler hayata geçireceğiz. Gülnar'ımızın geleceğini güzelleştirmek adına her birlikte her platformda görev almaya hazırız. İlçemize gelerek bizi onurlandıran Çukurova Belediyeler Birliği ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ başkanımıza ve tüm encümen üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Alınan kararlar hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Gerçekleştirilen toplantının ardından Başkan Önge belediye başkanlarına ve encümen üyelerine Gülnar'a özgü yöresel ürünlerden oluşan hediye sepeti takdim etti.