GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI FATİH ÖNGE’DEN İSHAKLAR MAHALLESİ’NE ÇIKARMA

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI FATİH ÖNGE’DEN İSHAKLAR MAHALLESİ’NE ÇIKARMA

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI FATİH ÖNGE’DEN İSHAKLAR MAHALLESİ’NE ÇIKARMA

İSHAKLAR, BAŞKAN ÖNGE'Yİ BAĞRINA BASTI

Yaylaları, kanyonu ve eşsiz doğal güzellikleriyle öne çıkan Gülnar'ı en çok tercih edilen ilçe konumuna çıkarmak isteyen Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge, İshaklar Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle esnafı ile çay içen ve Başkan Önge "İshaklar köyümüzü adım adım gezerek, mahallemizin ihtiyaçlarını yerinde gördük. Mahalle muhtarımız Adem Köroğlu ile istişare ederek, Gülnar Belediyesi olarak ivedilikle çalışmalara başlayacağız." dedi.

BAŞKAN ÖNGE 'GÜLDÜRGÜ KANYONU'NU GÖRMEK İSTEYENLERİ İSHAKLAR MAHALLESİ'NE DAVET ETTİ

Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge mahalle ziyaretlerini İshaklar ile sürdürdü. İshaklar Mahallesi'nde bulunan kahvehaneyi ziyaret eden Başkan Önge burada vatandaşlarla beraber çay içti ve kendisinden istekleri olup olmadığını sordu. Başkan Önge, ilçenin ve İshaklar Mahallesi'nin güzelliklerinin saymakla bitmediğini aktardı. Daha önce İshaklar Mahallesi'nde bulunan 'Güldürgü Kanyonu'nu gelip görmeyen vatandaşları da Gülnar'a davet eden Başkan Önge "Gülnar'ın keşfedilmeyi, gezilmeyi bekleyen birçok doğal güzellikleri var. Bizim görevimizde bu yerlerimizin tanıtımını gerçekleştirmek ve Gülnar'ımızı dünyaya tanıtmak. Doğal güzelliklerimizden birisi de İshaklar Mahallemizde bulunan Güldürgü Kanyonumuz. Gülnar'ımızın turizmini geliştirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

İshaklar Mahalle ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge "Köylerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde tespit etmek amacıyla yapmış olduğumuz köy programlarımızın bugünkü durağı İshaklar köyümüzdü. Kıymetli muhtarımız Adem Köroğlu ile köyümüzü adım adım gezerek, köyümüzün ihtiyaçlarını yerinde görerek, kıymetli İshaklarlı hemşehrilerimizle de bir araya gelme şansı bulduk. Başta İshaklar Mahalle muhtarımız Adem Köroğlu olmak üzere, tüm köy sakinlerimize samimi misafirperverlikleri için gönülden teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi.