ONLAR, HUZUR VE GÜVENİN ADRESİ

ONLAR, HUZUR VE GÜVENİN ADRESİ

Huzur ve Güvenin adı Polis Teşkilatı her geçen gün gelişiyor ve değişiyor.

Huzur ve Güvenin adı Polis Teşkilatı her geçen gün gelişiyor ve değişiyor.

Özellikle asayiş olaylarına müdahale ve önlemede, önleyici hizmetler şube müdürlüğü kilit rol oynuyor. Bünyesindeki Motorize Yunuslar ve Yıldırım ekipleriyle kent asayişini 24 saat kontrol altında tutan Önleyici Hizmetler şube müdürlüğü, eğitimli ve deneyimli personel kadrosuyla  göz dolduruyor. Bu kadroya yeni dahil olan Bayan bir polis de şimdiden teşkilatın gözbebeği haline geldi. Dişi Yunus Gülhan, diğer meslektaşları gibi Mersin halkının huzur ve güveni için ter döküyor.

Huzur ve Güven denince akla gelen ilk isim Türk Polis Teşkilatı…

Başarılarla dolu 165 yıllık geçmişi ile her geçen gün kendisini yenileyen ve değişime ayak uyduran polis teşkilatı, kadrolarıyla da örnek teşkil ediyor. Yurt genelinde olduğu gibi Mersin’de de, teknoloji desteğinin yanı sıra, personel ve vatandaş yardımı ile çalışmalarını yürüten polis, 24 saat halkın huzur ve güveni için çaba harcıyor.

Son yıllarda araç ve personel bakımından daha da geliştirilen önleyici hizmetler şube müdürlüğü ise asayiş olaylarına müdahale ve önlemede kilit rol oynuyor. Bünyesindeki motorize Yunuslar ve Yıldırım timleriyle kentin dört bir yanında görev yapan önleyici hizmetler, Şube müdürü Cemil Bebek idaresinde birçok olayın aydınlatılmasını sağlarken, diğer birimlerin çalışmalarına da önemli katkılar sunuyor. Eğitimli ve deneyimli personel kadrosuyla göz dolduran Önleyici hizmetler şube müdürlüğüne bağlı Yunus timlerine bugünlerde dahil olan bayan bir polis memuru ise teşkilatın gözbebeği haline geldi. Grup amiri Yavuz Akyürek koordinesinde motorize yunuslarda göreve başlayan Gülhan Çelebi Yılmaz’ın en büyük destekçisi ise kendisi gibi Yunuslarda görev yapan eşi Fevzettin Yılmaz.

Teşkilatta 10 yıldır görev yapan Gülhan Çelebi Yılmaz, Balıkesir ilinde dahil olduğu Yunus timine, tayinle geldiği Mersin’de de gönüllü olarak katıldı. Aktif çalışma ve motor tutkusu olan dişi yunus Gülhan, 48 66 kod nolu  ekip motoru ile gece gündüz demeden diğer arkadaşlarıyla birlikte Mersin halkının huzur ve güveni için ter döküyor.