HIRSIZ, EV SAHİBİNİ BIÇAKLADI

HIRSIZ, EV SAHİBİNİ BIÇAKLADI

Tarsus’ta, birçok suçtan sabıkası bulunan bir şahıs, hırsızlık için girdiği evin sahibi ve oğlunu bıçakla yaraladı. Kaçmak isterken mahalle sakinlerince yakalanan hırsızı linç girişiminden polis kurtardı.

Hırsızlık için girdiği evin sahibini ve oğlunu bıçakladı…

Alınan bilgiye göre, 4 hırsızlık. 1’de yağma suçundan sabıkası olan ve Mersin’den Tarsus’a hırsızlık amacıyla geldiği ileri sürülen Orhan A., Gaziler Mahallesi’nde ikamet eden Yusuf Kılbacak’a ait eve girdi.

Ev sahibi Yusuf Kılbacak ile oğlu Abdulkadir Kılbacak sesler üzerine uyandı.Evdekilerin uyanması üzerine bahçeye atlayarak kaçmak isteyen sabıkalı hırsızı baba Yusuf Kılbacak ile oğlu yakaladı. Bu sırada yaşanan boğuşmada, Orhan A. yanında bulunan bıçakla Yusuf Kılbacak ve Abdulkadir Kılbacak’ı yaraladı. Bu arada bağrışmalar üzerine uyanan mahalle sakinleri yakaladıkları hırsızı darp etmeye başladı.

Bağırarak yardım isteyen zanlıyı, olay yerine çağrılan polisler mahallelinin elinden kurtardı.

Darp edilen hırsızlık zanlısı  Orhan A. Tarsus  Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından  gözaltına alınırken, bıçaklı saldırıya uğrayan  baba ve oğlu Tarsus Devlet Hastanesi ek binadaki tedavilerinin ardından taburcu edildi.