TARSUS’TA LAF ATMA CİNAYETİ

TARSUS’TA LAF ATMA CİNAYETİ

Mersin’de bir kişi kız kardeşine laf attıklarını ileri sürdüğü 7 kişinin üzerine av tüfeği ile saçma yağdırdı. Olayda bir kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay  Akdeniz ilçesine  bağlı Evci Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Ramazan Güçlü ile Alparslan Doğan arasında ramazan bayramında kız kardeşine laf atma yüzünden tartışma çıktı. Havaların sıcak olduğu aylarda  damda yatan Ramazan Güçlü.; ailesi yaylaya giden Alparslan Doğan’ı damda görünce, “Bizi mi gözetliyorsun ?” diyerek sert çıkıştı. Doğan durumu babasına anlatınca iki aile arasında kavga çıktı. Ramazan Güçlü.; Alparslan Doğan’ın kız kardeşine laf attığını öne sürdü.

Son olarak dün gece geç saatlerde evlerinin önünde gürültü duyan Ramazan Güçlü, Alparslan Doğan’ı arkadaşları ile birlikte görünce, “bizi gözetlemeyin” diye uyardı. Bunun üzerine grup ile Güçlü arasında tartışma çıktı. Ailelerin de karışmasıyla mahalle içinde büyük bir kavga yaşanmaya başladı. Bunun üzerine eve koşan Ramazan Güçlü eline aldığı av tüfeği ile ateş etmeye başladı. Olayda Alparslan Doğan vücuduna isabet eden saçmalar nedeniyle  yaşamını yitirirken, 20 yaşındaki Yunus Ağca ağır yaralı olarak Tarsus Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Olay sonrası ölen ve yaralanan şahısların yakınların Tarsus Devlet Hastanesine akın etti.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Zanlı Ramazan Güçlü ise olay yerinde gözaltına alındı.