VALİ MUHTARLARA DESTEK VERDİ, HALKA İNMELERİNİ İSTEDİ

VALİ MUHTARLARA DESTEK VERDİ, HALKA İNMELERİNİ İSTEDİ

Mahalle muhtarlarından halka inmelerini isteyen Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu, Devlet-millet bütünleşmesinin sağlanmasında muhtarların önemli bir misyon üstlendiğini vurgulayarak, muhtarların görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmeleri noktasında da gereken desteği kendilerine verdiklerini söyledi.

Mersin Valiliği’nce hayata geçirilen; ’Toplumsal Dayanışma Projesi’ kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü’nce yürütülen; ’Defne Dalı Projesi’ çerçevesinde Mersin Polis Evi’nde düzenlenen sabah kahvaltısında emniyet mensuplarıyla mahalle muhtarları bir araya geldi. Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Tüm Muhtarlar Derneği Mersin Şube Başkanı Ali Gülgen, Türkiye Muhtarlar Derneği Mersin Şube Başkanı İbrahim Soysal’ın yanı sıra İl Emniyet Müdür Yardımcıları polis merkezi amirleri ve Mersin genelinde görev yapan toplam 125 mahalle muhtarı da  etkinlikte hazır bulundu. İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz’ün  projeyle ilgili bilgiler verdiği toplantıda konuşan Vali Güzeloğlu, muhtarlığın devletle vatandaş arasındaki en eski ve en köklü müessese olduğunu ifade ederek, seçimle iş başına gelerek vatandaşın güvenoyu vermiş olduğu muhtarların, aynı zamanda da devlet hayatında devlet-millet ilişkisinin sağlanabilmesi noktasında da oldukça önemli bir misyon üstlendiğini vurguladı.

Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu, Devlet-millet bütünleşmesinin sağlanmasında muhtarların önemli bir misyon üstlendiğini vurgulayarak, görevlerini en iyi şekilde yerine getirebilmeleri noktasında da gereken desteği kendilerine verdiklerini söyledi.