ÖZKAN;’’ ÇABAMIZ MERSİN İÇİN’’

ÖZKAN;’’ ÇABAMIZ MERSİN İÇİN’’

Ak Parti milletvekili aday adayı Hacı Özkan’da her yıl olduğu gibi bu yılda 14 şubatta halkın arasındaydı. Ekibiyle birlikte sabah saatlerinde esnaf gezisi yapan Hacı Özkan, öğleden sonra ise mersinlilere karanfil dağıtarak, sevgililer gününü ve mevlit kandilini kutladı.

Ak Parti mersin milletvekili aday adayı Hacı Özkan bu 14 şubatta da yine halkın arasındaydı.

Seçim çalışmaları kapsamında sabah saatlerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Hacı Özkan, öğleden sonra ise mevlit kandili ile birleşen sevgililer gününü kutladı. Ekibiyle birlikte Ulucami önünde başlayarak kuvayi milliye caddesi üzerinde yurttaşlara kırmızı karanfil vererek günlerini kutlayan Hacı Özkan esnafların ilgisiyle karşılaştı. Kendiside aynı zamanda bir esnaf olan Hacı Özkan, vatandaşlarla da ayak üstü sohbet etti. Bu özel günü halkın arasında kutlamak istediklerini kaydeden Özkan, çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Dünya kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen mersin’de özellikle yerel yöneticiler ve siyasilere büyük işler düştüğünü anlatan Özkan, devam eden projelerin tamamlanmasıyla da kentin bir cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. Mersin’in aday olduğu 2013 akdeniz oyunlarının da kent için bir fırsat olduğunun altını çizen Hacı Özkan, bu konuda Başbakan Erdoğan’ın da devrede olduğunu kaydetti.