SIĞIRCIKOĞLU;’’ MECLİS SİYASET ÜSTÜ BİR YER’’

SIĞIRCIKOĞLU;’’ MECLİS SİYASET ÜSTÜ BİR YER’’

Büyükşehir Belediye Başkan vekili Kemal Sığırcıkoğlu, belediye Meclisinin sadece siyaset yapılan bir yer olmadığını, hangi partiden olursa olsun herkesin kardeşçe kent yararına hareket ettiği bir yer olduğunu söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısının 1. oturumunu Kemal Sığırcıkoğlu Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Açılış ve yoklama ile başlayan Meclis Toplantısı’nda gündemde yer alan maddeler görüşüldü. Yenişehir, Akdeniz, Toroslar ve Mezitli Belediye Meclisleri’nden gelen tekliflerin oylanarak ilgili komisyonlara sevk edildiği maddelerin görüşülmesinin ardından dilek ve temenni bölümüne geçildi.

Dilek ve temenni bölümünde söz alan Yerel Gündem 21 Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Meclis Üyesi Nuri Özdemir, geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlığın ardından kendisine ilgi gösteren tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan vekili Kemal Sığırcıkoğlu ise, Meclis’in sadece siyaset yapılan bir yer olmadığını, hangi partiden olursa olsun herkesin kardeşçe kent yararına hareket ettiği bir yer olduğunu söyledi. Başkanvekili Sığırcıkoğlu “Büyükşehir Belediye Meclisi şimdiye kadar olduğu gibi, bundan böyle de gerektiğinde siyaseti ve parti politikalarını bir kenara bırakıp, dost ve kardeş duygular ile insanlara hizmet üreten bir mevki olacaktır” dedi.