ÖZKAN;’’ ÇABAMIZ MERSİN İÇİN’’

ÖZKAN;’’ ÇABAMIZ MERSİN İÇİN’’

Ak Parti Mersin Milletvekili aday adayı Hacı Özkan Hemşehrileriyle buluştu.

Adıyamanlılar derneğindeki toplantıda sorunları dinleyen Özkan, Mersin’in daha da kalkınması ve hak ettiği yere gelmesi için birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Ak Parti Mersin milletvekili aday adayı Hacı Özkan, seçim çalışmaları kapsamında Adıyamanlılar derneğinde hemşehrileriyle bir araya geldi. Toplantı öncesinde konuklara çiğköfte ikram edilirken, Özkan hemşehrilerinin sorunlarını da dinledi.

Kendisi de Adıyamanlı olan Hacı Özkan burada yaptığı konuşmada, Mersin son yıllarda Türkiye’de en fazla göç alan illerin başında geldiğini hatırlatarak, bu göçün büyük bir kısmını da Adıyamanlıların oluşturduğunu belirtti. Bu bağlamda Adıyamanlılar derneğini kurduklarını anlatan Hacı Özkan,’’ Bizler Mersin’in kalkınması ,güzelleşmesi ve huzurun sağlanması için el ele vermeliyiz çünkü bizlerde artık Mersin’liyiz. Dünya kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Mersin’imizin sevgisini gençlerimize aşılayalım.’’diye konuştu.

Mersin’in yıllardır bir kimlik arayışında olmasına son veren ve artık spor- kültür kenti olarak tüm dünyaya adını duyuracağı 2013 Akdeniz oyunlarının büyük bir kazanım olduğuna vurgu yapan Özkan, ‘’Sayın başbakanımızın Yunanistan’da çıkan krizden sonra olimpiyat komitesine göndermiş olduğu iyi niyet ve teminat mektubunun Akdeniz oyunlarının Mersin’de yapılmasında çok büyük etkisi var.Bunun yanı sıra cumhurbaşkanımızın lobisi Mersin valisi,büyükşehir belediye başkanı, STK başkanları,resmi kurum  ve kuruluşlarının çabalarını inkar edemeyiz.Akdeniz oyunları dolayısıyla Mersin’e yapılacak yatırımın kent ekonomisinin canlanmasını sağlayacaktır. Bizlerde bu organizasyonu sahiplenerek üzerimize düşeni yapmalıyız.’’dedi.

Ak Parti Mersin milletvekili Hacı Özkan, Akdeniz oyunlarının Mersin’e kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.