Mersin’in bazı mahallelerine ve Mezitli İlçesine, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi  tarafından yapılacak altyapı çalışması nedeniyle 11 Mart Cuma günü 16 saat süreyle su verilemeyecek.

Mersin’in bazı mahallelerine ve Mezitli İlçesine, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılacak altyapı çalışması nedeniyle 11 Mart Cuma günü 16 saat süreyle su verilemeyecek.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; boru bağlantı çalışmaları yapılacağı bildirildi.

Bu kapsamda, 11 Mart Cuma günü 22.00 ile 12 Mart Cumartesi günü 14.00 saatleri arasında Mersin’in bazı mahallelerine ve Mezitli İlçesine su verilemeyeceği belirtildi.

Açıklamada; Mezitli ilçesinin yanı sıra; Çilek, Özgürlük, Hal, Şevket Sümer, Güneş, Gündoğdu, Siteler, Müfide İlhan, Mithatpaşa, Selçuklar,Yeni mahalle, 3 Ocak, Sağlık, İhsaniye, Alsancak, Cumhuriyet, Mahmudiye, Bahçe Barış, Nusratiye, Mesudiye, Bahçelievler, Güven Evler, Aydınlık Evler, Barbaros, Eğriçam,  Akkent, Turgut Reis Mahalleri ve Çiftlik Köyünde 16 saat süreyle su kesintisi uygulanacağı açıklanırken, Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların bildirilen zamandan daha önce verilebileceği, vatandaşlarında tedbirli olmaları istendi.