KAMU GÖREVLİLERİ İSTİFALARINI AÇIKLADI

KAMU GÖREVLİLERİ İSTİFALARINI AÇIKLADI

Haziran ayında yapılacak genel seçimler için seçim takvimine göre aday adayı olacak kamu görevlileri için istifa süresi doldu. Mersin’de de birçok isim aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifa edenler arasında Başbakanlık dış ticaret müsteşarlığı ithalat genel müdürü Mustafa Sever’de bulunuyor.

Haziran ayında yapılacak genel seçimler için seçim takvimine göre aday adayı olacak kamu görevlileri için istifa süresi doldu.

Yüksek seçim kurulu aday olacak kamu görevlilerinin emeklilik veya istifa dilekçelerini kurumlarına vermeleri gerektiği yönünde karar almıştı.

Bu kapsamda, Mersinden milletvekili aday adayı olacak Toros devlet hastanesi üroloji uzmanı doktor Nedim İnce, Başbakanlık dış ticaret müsteşarlığı ithalat genel müdürü Mustafa Sever, sosyal hizmetler il müdürü Azmi Gülşen ve tevfik sırrı gür lisesi müdürü Naci Durmaz görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Başbakanlık dış ticaret müsteşarlığı ithalat genel müdürlüğü görevini 2yıldır yürüten Mustafa Sever’in önümüzdeki günlerde mersine gelerek seçim çalışmalarına başlayacağı bildirildi.