Muhtarlardan Hasan Doydu’ya Tam destek.

Muhtarlardan Hasan Doydu’ya Tam destek.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili aday adayı Avukat Hasan Doydu, Erdemli ilçesine bağlı köy muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların çoğunluğunun katıldığı yemekli toplantıda, Erdemli Muhtarlar Derneği başkanı ve Sorgun Köyü Muhtarı ÖMER Kılıç’ Hasan Doydu’ya tam destek verdiklerini açıkladı. MHP aday adayı Doydu ise, Erdemlinin tamamının oylarına talip olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Mersin milletvekili aday adayı olduğunu ilk açıklayan isimlerden olan Avukat Hasan Doydu, seçim çalışmaları kapsamında Erdemli ilçesinde köy muhtarları ile bir araya geldi. Erdemli öğretmenevindeki yemekli toplantıya, Erdemli Muhtarlar Derneği başkanı ve Sorgun Köyü Muhtarı ÖMER Kılıç’ın yanı sıra 30’a yakın muhtar katıldı. Toplantıya yazılı ve görsel medyada ilgi gösterdi. MHP mersin milletvekili aday adayı Hasan Doydu burada yaptığı konuşmada, Muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu belirterek, onlarla birlikte halka hizmet için aday adayı olduğunu söyledi.

‘Sesime Kulak Verin, Sesime Ses Verin’ diyen Hasan Doydu, ‘’Daha güzel yarınlar daha iyi hizmet alan ve hak ettiği değeri ve yeri bulan bir erdemli için desteklerinizi bekliyorum’’ şeklinde konuştu. İşçi, memur, emeklinin yanı sıra tarım sektörünün sorunlarını da yakından bildiğini anlatan Doydu, partisinin seçim beyannamesini hatırlatarak; İktidara gelmeleri halinde tüm sorunları çözeceklerini savundu.

Toplantıda Erdemli Muhtarlar Derneği başkanı ve Sorgun Köyü Muhtarı ÖMER Kılıç’ ta bir konuşma yaptı.

Kılıç, Avukat Hasan Doydu’nun halkın içinden gelen biri olduğunu ifade ederek, kendisini Meclis çatısı altında vekil olarak görmek istediklerini, bu nedenle de tam destek verdiklerini açıkladı.