İKİ ÇOCUĞUYLA SOKAKTA KALDI

İKİ ÇOCUĞUYLA SOKAKTA KALDI

Mersin’de eşinden boşanan bir kadın, oturduğu ev kayın babası tarafından boşaltılınca çocukları ile sokakta kaldı. Ev icra yolu ile boşaltılırken, sokakta kalan anne ve çocukları gözyaşlarına boğuldu.

Mersin’de eşinden boşanan bir kadın, oturduğu ev kayınbabası tarafından boşaltılınca çocukları ile sokakta kaldı. Evi icra yolu ile boşaltılarak eşyaları sokağa bırakılan anne M.Y. ağlayan çocuklarını teskin etmeye çalışırken, evin tahliye edilmesi için tebligat yapılmadığını iddia etti.

Eşinden şiddet gördüğü için boşanma davası açtığını belirten M.Y, Ailedeki anlaşmazlık sürünce, tapusu çocuğun üstüne olmasına rağmen, evin kullanım hakkına sahip olan büyükbabanın, tahliye davası açtığını anlattı.

Okuldan dönen iki küçük kardeş ise, annelerini eşyalarla birlikte bahçede buldu. Gözyaşına boğulan çocukları teselli etmek mümkün olmadı.

Ailenin dramına tanıklık eden Avukat Özgür Demirkol ise "Bize en azından akşama kadar süre verin bir ev bulalım ve eve taşıyalım iki tane çocuk mağdur kalmasın, dedim ama ne söylersek söyleyelim hiç bir şekilde bu talebimizi kabul etmediler" diye konuştu.