BAKAN ÇAĞLAYAN İŞ ADAMLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

BAKAN ÇAĞLAYAN İŞ ADAMLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan hayırsever işadamlarının ödüllendirildiği törende 8 yaşındaki kız öğrencinin okuduğu ‘Sakarya’ şiiri ile duygu dolu anlar yaşadı. Göz yaşlarına hakim olamayan Çağlayan, Anasınıfı öğrencilerinin mehter gösterisini ise ilgiyle izledi.

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Özel Yıldırımhan Eğitim Kurumları ile Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği’nin  düzenlediği hayırsever işadamları plaket törenine katıldı.  

Okuldaki törende öğrencilerin gösterilerini de izleyen Çağlayan, 2’nci

sınıf öğrencisi Zeynep Özülker’in Necip Fazıl Kısakürek’in ‘Sakarya’ şiirini okuduğu sırada duygulularına hakim olamadı. Zaman zaman gözyaşlarını tutamayan Çağlayan, anasınıfı öğrencilerinden oluşan mehteran takımının verdiği konseri ise ilgiyle izledi.

Şiiri okuyan ve kıyafetinde Türk Bayrağı işlemeleri bulunan öğrenciye sarılarak tebrik eden Bakan Çağlayan, eğitime katkı vererek okul yaptıran işadamları Nuh Yüksel Güngör, Coşkun Memiş ve Çetin Battal’a plaketlerini verdi.

Konuşmasında eğitim gönüllüsü işadamları ile eğitimcilere teşekkür eden Çağlayan, Türkiye’nin dört bir yanında, hizmet yarışında olan işadamlarını gördüğünü ve bundan mutluluk duyduğunu söyledi.