VİCDANSIZLAR!..

VİCDANSIZLAR!..

Mersin’de portakal bahçesine terk edilmiş 1 günlük bebek bulundu. Ağlama sesini duyan vatandaşlar tarafından bulunan bebek, tedavi için hastaneye götürülürken, polis bebeğin annesini bulmak için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, inşaat işçisi Cabbar Kırçiçek, eşi ve çocuklarıyla birlikte kız kardeşini ziyarete gittiği sırada Toroslar Mahallesi Muhtarlığı yanındaki portakal bahçesinde çocuk sesi duydu. Duyduğu ağlama sesine doğru yönelen Kırçiçek, portakal ağacı altında battaniyeye sarılı vaziyette bir bebek buldu. Çocuğu bulunduğu yerden alan Kırçiçek, hemen polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, son derece bitkin olduğu gözlenen bebeği polis otosuna alarak ilgili birime haber verdi.

Çocuk Şube Müdürlüğü’nden gelen polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptıktan sonra minik bebek Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne götürüldü.

Bebeği portakal ağacının altında ölüme terkedilmiş halde bulduğunu anlatan Cabbar Kırçiçek, "Çocuk burada ölebilirdi. Bu adice bir olay" diye konuştu.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.